Upiši se u knjigu gostiju
CAPTCHA ImageKnjiga gostiju

Svim Novoselkama ,Novoselcima , Kotorvarošanima posjetiocima ove stranice :
ČESTIT I BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ
I SRETNA 2020 GODINA .

isp.UO Udruge NS

NAPOKON ASFALT U NOVOM SELU
Dragi Novoselke Novoselci .
Dana 06.11.2018. u opcini Kotor Varos Nacelnik Zdenko Sakan i strucni saradnik za rad s izbjeglicama Dragan Juricevic potpisali su sporazum o realizaciji projekta "Modernizacija puta Novo Selo(od mosta do kraja sela) u duzini od 600 metara ,opcina Kotor Varos " Napokon uspjeli smo ,kao sto znate u poslijednji par godina slali smo vise puta Zamolbe za Asfaltiranje puta u Novom Selu u Ministarstvo u Banja Luci i opcini Kotor Varos , uspjeli smo se izboriti za nase Novo Selo .Uskoro asfalt ce proci kroz Novop Selo .Hvala svima koji su se bili uporni i nisu odustajali u svojim namjerama ,a posebno se zahvaljujemo postovanom Draganu Juricevicu koji je ispunio svoje obecanje. Sve za Novo Selo , Novo Selo nizasta.

isp.UO Udruge NS

Postovani Novoselke Novoselci .Obavjestavamo vas da su nas zvali iz opcine Kotor Varos da je dana 18.06.na SO prosao zahtjev i da je odobreno asvaltiranje puta od Rokova groblja do mosta u Novom Selu , nacelnik je potpisao odobrenje .Zahtjev za asvaltiranje puta vise je puta uputilla Udruga Kotorvarosko Novo Selo .Isto tako Ministarsvo iz Banja Luke odobrilo je zahtjev za asvaltiranje puta od mosta u Novom selu do kraja sela . Takode smo zamoljeni da obavjestimo mjestane Novog sela da vise nezovu u opcinu Kotor Varos u vezi asvaliranja .Uporno i stalno 4( cetvorica) isti Novoselaca zovu i ako su dobili odgovore na svoje upite.
Udruga "Kotorvarosko Novo Selo "

isp. Udruge NS

POSTOVANI NOVOSELKE , NOVOSELCI .
OBAVIJEŠTAVAMO VAS DA JE OVOGODIŠNJE TRADICIONALNO DESETO JUBILARNO druženje Novoselaca koje organizuje Novoselska Udruga " Kotorvaroško Novo Selo ";Kao uvijek do sada druga SUBOTA u Srpnju / Julu a ove godine je to 14.07.2018 .god. Vidimo se uskoro u Novom Selu .
Udruga "Kotorvaroško Novo Selo"

Udruga Novo Selo

Našim dragim NOVOSELKAMA i svim ženama kojima je Novo selo na srcu .
SRETAN 8 MART DAN ŽENA.

j.o.adm.

Kao voce kad sazori ,
selo moje jos mirise ,
selo moj jos govori ,
zivotu mi mome pise.
U stihu su sve mi slike ,
pjesmi ptica lete note ,
svih goveda odjek rike i
povijesnih grijeha svote .
Gledam selo u svom liku ,
kao rijeku na vidiku , kao
brda lijepu sliku , selo moje
u mom liku . Selo moje jos
mirise , dok god pjeva
dusa moja , ,stihova ce biti vise
jer to pjeva selo moje ,moja boja.
Pozdrav Novoselci

a.dz

Poruka: Pozdrav mojim dragim Novoselcima

Jele Sokoljkina

Dana 05,08 ,2017 god svjedocili smo jednom lijepom vjencanju u nasem selu udala se nasa Novoselka Iva kci Ilije i Antonije lijepo je bilo vidjeti svatove u nasem selu nakon svega sto smo prosli odlicno vrijeme brojni svatovi puno rodbine i dragih lica vjencanje i ugodna zabava u motelu,,HAJDUCKE VODE,,jos jednom cestitke mladencima i da nam bude vise ovakvih dogadjanja u rodnom selu

Grgic Marko-Brile

Pozdrav svim Novoselkama Novoselcima posjetiocima ove nase stranice.Pod Novosti postavili smo sa proteklog ddruzenja 08.07.2017 u nasem malom raju Novom Selu .

isp.UO Udruge NS

jel bila festa u selu

ja novoselo

Poštovani Novoselci
Obavješavamo vas da će dana 31.05.2017.godine Srijeda biti održana sjednica Skupštine općine /opštine Kotor Varoš .Na dnevnom reda sjednice naći će se Žalba "vračanje naziva naseljeno mjesto Novo Selo " Žalba je više puta podnošena ispred Udruge Kotorvaroško "Novo Selo" nadamo se pozitivnom odgovoru i da se nepravda koja nam je nanesena ispravi . Hvala svima koji su pomogli da se ovo pitanje uvrsti na dnevni red SO Kotor Varoš.
24.05.2017.

UO Udruge Kotorvaroško Novo Selo

TUŽNA VIJEST
Nakon duge i teške bolesti u Kotor Varošu je 09.05.2017.g. preminuo naš Novoselski zet TOMIĆ ŽARKO , Sahrana pok. Žarka je 11.05.2017 u 15 sati na Novom groblju u Kotor Varošu. .Svoj familiji , rodbini i prijateljima pokojnog Žarka izražavamo iskrenu sućut a Žarku neka Dragi Bog udijeli vječni pokoj i radost u svome Nebeskom Kraljevstvu. Počivao u miru Božijem .
Tvoji Novoselci .

Udruga Novo Selo